zondag 26 augustus 2012

Een blog beginnen ... hoe dan?

Al een poos ben ik een trouwe bezoekster van diverse blogs en opeens leek het mij toch ook wel enorm leuk om er zelf  met 1 te starten. Dat is toch weer makkelijker gezegd dan gedaan, bleek al gauw. Ik moet me dus nog een beetje verdiepen in het opleuken van het geheel, maar de eerste tekst staat er :)

Mijn blog richt zich niet op 1 bepaalde liefhebberij, want ik heb er velen! Zo zal ik hoogstwaarschijnlijk veel foto's plaatsen, want fotograferen hoort bij mij als een vis in het water. Maar ik vind het ook leuk om die foto's van een verhaaltje te voorzien. Foto's die ik plaats zullen veelal zijn van mijn gezin (echtgenoot Bas, dochter Kim (19), zoon Tom (16), hond Pluk, kat Adje en 2 cavia's Oele en Draco.  Verder hoop ik ook wat leuke kiekjes te plaatsen van mijn hobby digitaal scrappen, maar de laatste tijd doe ik ook een poging om te 'art journalen'. Ach, eigenlijk komt het er op neer dat ik hier lekker mijn eigen hoekje van kan maken .... 

Als eerste plaats ik een foto van mijn laatste 'creatie'. Het is een fotocollage geworden die ik graag zou willen afdrukken op canvas. Deze wil ik dan gaan hangen boven mijn bank. Er staan allemaal foto's op die ik op Pinterest heb verzameld in mijn board 'my style'.