zaterdag 12 januari 2013

Blogwaardig?

Ja, daar was ik dan ... augustus vorig jaar ... met m'n grote mond. Vast en zeker van plan om zéér regelmatig een stukje te publiceren. Toch ben ik enorm in gebreke gebleven. Niet dat iemand er last van heeft, haha, want volgers heb ik nog niet, maar toch ;)
De reden is ook een beetje dat ik er nog niet veel van snap ... is daar eigenlijk een cursus voor ... bloggen? Als ik dààr nou eerst eens wat tijd in had gestoken, voordat ik een blog startte. Dat hoort ook wel een beetje bij mij: niet denken, maar doen. Impulsief noemen ze het ook wel. Ik kan altijd overal enorm enthousiast van raken en stort me met een enorme spontaniteit ergens in/op, en rommel (zoals met dit blog) maar een eind aan en kom er gaandeweg achter dat het niet altijd zo eenvoudig is als het lijkt.

Het zou zomaar nog een verlaat voornemen voor 2013 voor mij kunnen zijn: als je iets leuk vindt ... denk even na ... maak plannen ... bereid je voor en start dan aan iets. Dussssss ... ik plaats dit stukje en ga me dan eens even helemaal inlezen op internet hoe ik zo'n blog een beetje leuk kan aankleden, hoe ik 'bekend' word bij het publiek, want een blog bijhouden zonder volgers is ook maar zo sneu ;) Wel wil ik afsluiten met het plaatsen van een foto waar ik gewoon ontzettend blij mee ben, want dit is de enige foto die ik heb waar we met z'n allen op staan. Hij is genomen met de zelfontspanner van mijn camera.